avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Avocatul - inainte si dupa :D
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Avocatul - inainte si dupa :D

daca am inregistrat cerere de recurs in ianuarie 2013, sunt obligata sa am avocat?
Cel mai recent răspuns: catarina , utilizator 19:06, 24 Mai 2013
Nu. Noul cod de procedura civila a intrat in vigoare la 15 febr.Recursurile promovate anterior intrarii in vigoare a NCPC se vor judeca dupa procedura veche.
cu stima,
av.M.Hornea
multumesc foarte mult, domnule avocat!!

sper sa imi fie de folos
Ultima modificare: Vineri, 24 Mai 2013
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare hotarare recurs EUI EUI Buna ziua ! As dori mult sa ma ajutati comunicandu-mi prin e-mail date certe referitor la comunicarea ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala MIHAELAX MIHAELAX Buna ziua, Instanta de fond a omis in pronuntare o chitanta in valoare de 500 lei , reprezinta avans taxa de timbru, intre timp a avut loc si recursul, avem ... (vezi toată discuția)
Intrarea în vigoare a ncpc - nelamuriri termene courvoisier courvoisier As dori o precizare privind intrarea in vigoare a NCPC. Deja dosarele inregistrate dupa 15 februarie primesc termen dupa NCPC. Nu am inteles despre termenul ... (vezi toată discuția)