avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Factura... interpretabila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Factura... interpretabila

azi am fost la recurs. recursul declarat de mine.
litigiul este banesc, intre mine si firma de servicii stomatologice - se mai uita putin in gura mea mai punea de un ban acolo... dincolo de ce discutasem initial ca as avea nevoie si dincolo de orice inchipuire.
argumentul domnului avocat: eu ma bazez pe o factura, factura interpretabila.

ce inseamna factura interpretabila pentru absolvent de drept?
Cel mai recent răspuns: catarina , utilizator 19:15, 3 Iunie 2013
Nu exista factura interpretabila. Eventual factura falsa, sau factura ireala in sensul ca s-a intocmit factura fara ca sumele inscrise in factura sa reprezinte contravaloarea prestarii unui serviciu ori livrarea vreunui bun.
multumesc.
asa ma gandeam si eu. doar avocatul partii adverse a gandit ca e intrepretabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denuntare calomnioasa Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]Unu.[/b] La data de … a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel … plângerea formulată de numita C. A. prin care acesta a ... (vezi toată discuția)
Criteriile de stabilire a declaratiilor false bgeorgiana77 bgeorgiana77 Buna seara Citeva nelamuriri as avea va rog frumos daca aveti timp = 1)Cit poate minti - avocatul in inscrisurile depuse? 2) Incheierile de sedinte ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un apartament si vanzatorul nu doreste sa returneze tva (diferenta de 14%) zoe1704 zoe1704 In anul 2008 am contractat un apartament (neconstruit la acea data) prin incheierea unui antecontract de vanzare – cumparare cu scadenta in ianuarie ... (vezi toată discuția)