Buna ziua , daca o persoana fizica proprietara a unui apartament incheie un contract de chirie cu o societate a caruie administrator / asociat este pers fizica respectiva ptr a putea desf o activitate economica la acea adresa adica a deschide un punct de lucru si acel contract de chirie sa incheiat ptr perioada 01.12.2007-31.12.2009 , in anul 2013 acea SOCITATE MAI POATE DESFASURA ACTIVITATEA EC LA ACEL PUNCT DE LUCRU FARA UN ALT ACORD AL PROPRIETARILOR /LOCATARILOR ACELUI IMOBIL .
O ZI BUNA , DELIA CODRE ROG UN RASPUNS
Desi solicitarea dvs. nu este foarte clara, va pot spune ca acordul vecinilor - fiind vorba de deschiderea unui punct de lucru intr-un apartament este obligatoriu, daca nu a fost schimbata destinatia acestuia ca spatiu comercial. Din relatarea dvs. contractul de inchiriere nu mai este valabil.
Buna ziua , da contractul de chirie incheiat intre proprietarul ap si societatea care isi desfasoara activitatea la adresa respectiva , nu mai este valabil a fost incheiat pe perioada 01/12/2007-31/12/2009 .Ei in prezent desfasoara activitate economica la acea adresa dar de fapt nu au contract de chirie in aceasta perioada .Este corect ?
Declari o adresa ca punct de lucru , dar nu ai contract de chirie ptr acel sapatiu , eu stiu ca la REG COMERTULUI se solicita acel contract de chirie si acordul proprietarilor .
Intrebarea mea simpla era , daca acel contract a expirat la 31/12/2009 nu trebuia renoit daca ei desfasoara o actv ec si sa solicite de la locatarii/proprietarii imobilului un alt acord.Mentionez ca spatul respectiv este situat intr-un bloc de locatari la etajul 2 , intrarea este comuna . O ZI BUNA , DORESC UN RASPUNS DELIA CODRE