avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CONTRACT DE CHIRIE INCHEIAT INTRE PROPRIETAR P.F.SI ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CONTRACT DE CHIRIE INCHEIAT INTRE PROPRIETAR P.F.SI BENEFICIAR PERS JURIDICA

Buna ziua , daca o persoana fizica proprietara a unui apartament incheie un contract de chirie cu o societate a caruie administrator / asociat este pers fizica respectiva ptr a putea desf o activitate economica la acea adresa adica a deschide un punct de lucru si acel contract de chirie sa incheiat ptr perioada 01.12.2007-31.12.2009 , in anul 2013 acea SOCITATE MAI POATE DESFASURA ACTIVITATEA EC LA ACEL PUNCT DE LUCRU FARA UN ALT ACORD AL PROPRIETARILOR /LOCATARILOR ACELUI IMOBIL .
O ZI BUNA , DELIA CODRE ROG UN RASPUNS
Cel mai recent răspuns: deliacodre , utilizator 11:45, 6 Iunie 2013
Desi solicitarea dvs. nu este foarte clara, va pot spune ca acordul vecinilor - fiind vorba de deschiderea unui punct de lucru intr-un apartament este obligatoriu, daca nu a fost schimbata destinatia acestuia ca spatiu comercial. Din relatarea dvs. contractul de inchiriere nu mai este valabil.
Buna ziua , da contractul de chirie incheiat intre proprietarul ap si societatea care isi desfasoara activitatea la adresa respectiva , nu mai este valabil a fost incheiat pe perioada 01/12/2007-31/12/2009 .Ei in prezent desfasoara activitate economica la acea adresa dar de fapt nu au contract de chirie in aceasta perioada .Este corect ?
Declari o adresa ca punct de lucru , dar nu ai contract de chirie ptr acel sapatiu , eu stiu ca la REG COMERTULUI se solicita acel contract de chirie si acordul proprietarilor .
Intrebarea mea simpla era , daca acel contract a expirat la 31/12/2009 nu trebuia renoit daca ei desfasoara o actv ec si sa solicite de la locatarii/proprietarii imobilului un alt acord.Mentionez ca spatul respectiv este situat intr-un bloc de locatari la etajul 2 , intrarea este comuna . O ZI BUNA , DORESC UN RASPUNS DELIA CODRE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata! sunt proprietara intr-un bloc cu 9 ap, unde presedintele ... marianataranu marianataranu Buna dimineata! Sunt proprietara intr-un bloc cu 9 ap, unde presedintele detine si fc de administrator. Eu sunt cenzor, imi cunosc atributiile prevazute de ... (vezi toată discuția)
Inchiriere imobil cvasi-inexistent batzik batzik Exista un contract de inchiriere al carui obiect este 'spatiu comercial in suprafata de x m2 in Timisoara, str. x nr y (etaj). Pe baza acestui contract mi-am ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de inchiriere-a unui spatiu comercial rodica p rodica p Va rog din suflet sa ma ajutati! Am inchiriat un spatiu de la o persoana fizica , in vederea desfasurarii unei activititati comerciale. In acest scop am ... (vezi toată discuția)