avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... RETINUT IN AREST SPANIA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

RETINUT IN AREST SPANIA

3 baiet locuiesc in spania si cei 3 baieti care au fost chemati cate unu la ore difetite in retinuti la politia spaniola.Pe primul la sunat politia spaniola sa mearga la politie pentru a semna o hartie la ora 10 si la retinut la ora 14 la sunat pe cel de al doilea si la fel i sa spus la 5 jumatate la sunat si pe cel de-al treilea si la oprit si pe el .Nimeni un stie pentru ce au fost retinut toti trei.baieti au cumparat mai multe bunuri de exemplu televizoare druzbe de la alti si banuiesc ca aceste lucruri au fosu furate pentru ca politia a fost acasa la toti cei 3 unu sta singur iar cei doi impreuna si li sa ridicat lucrurile cumparate de la mana a doua ei au fost retinuti din data de 27 mai 2013 si nimeni un stie exact de ce si pt ce sau cat stau va rog sa raspundeti pentru ca familile lor sunt dispertate ca nimeni un vrea sa le spuna ceva in legatura cu cei trei
Cel mai recent răspuns: Vasilica-Irina , utilizator 23:29, 30 Mai 2013
va multumesc pentru tot ajutorul toti trei baieti au fost eliberati astazi si totul este foarte bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ne-au inselat cu o masina si acum sotul meu este detinut gherghinadragan gherghinadragan buna ziua .asi dori si eu en sfat ca nu stiu ce sa fac?am cumparat o masina in spania .inainte de a cumpara masina am fost la trafic sa vedem daca este in ... (vezi toată discuția)
Furt in spania mariusmarius mariusmarius Numele meu este Marius si am o problema, din acest motiv va rog din suflet sa ma ajutati cu unele sfaturi de specialitate. Sunt cetatean roman stabilit in ... (vezi toată discuția)
Arestat in italia elena321 elena321 Sotul meu a zburat duminica 22.03.2015 spre Italia,de pe aeroportul din Bologna l/a arestat fara motiv,de atunci nu shtiu nimic de el,nu a sunat nimic,am sunat ... (vezi toată discuția)