Buna ziua, daca doresc sa plec la mare o saptamana cu copilul meu dar fara sa stie mama lui la care el se afla ,cu care sunt in proces pentru stabilirea programului de vizitare,reusesc sa iau copilul foarte rar din cauza neintelegerii ei.Intrebarea mea este cand il iau la plimbare ,sa nu il mai aduc dupa 2 -3 ore acasa la ea,si sa plec direct la mare sau la munte.Ce se poate intampla?Mentionez ca inca nu avem o decizie judecatoreasca pentru stabilirea programului de vizitare.
nu este recomandabil sa faceti acest lucru, mai ales in timpul procesului. poate fi speculat impotriva dvs. foarte usor, mai ales avand in vedere jurisprudenta majoritara a instantelor
trebuie sa gasiti modalitatea legala prin care sa convingeti mama sa va dea copilul. sau sa convingeti instanta ca nu vi-l da cu rea vointa si sa decida in consecinta. ...totul trebuie facut legal
problema este ca daca am sa ii zic, o va apuca nebuniile si imi va da interdictie ca sa il mai vad.si asa abia reusesc din cand in cand sa il iau cate 2 ore din cauza ii este frica ca il voi oprii la mine.
inteleg perfect ce spuneti, dar , credeti-ma ca in instanta poate fi speculat ca v-ati facut singur dreptate ....vorbesc in cunostinta de cauza, credeti-ma.
Dvs ca parinte, cum v-ati simti daca ati astepta copilul, sa zicem la 6, si l-ati mai vedea martia viitoare? si cum ar fi, daca dupa un asemenea gest de inconstienta si dispret fata de ingrijorarile unui parinte, mama/tata egal, nu v-ar mai da deloc copilul?