avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata salarii compensatorii

In iunie 2012 am intrat in prenatal.Copilul meu s-a nascut in 30.07.2012.In 01.07.2012 am primit prin posta decizia de desfintare colectiva a postului meu.In aceasta este precizata plata de salarii compensatorii. Doresc sa ma angajez la alt angajator inainte expirarii CIC(am optat pt. 1 an).Trebuie sa imi fac perioada de preaviz?Mai beneficiez de salariile compensatorii, daca ma angajez anterior expirarii CIC?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:54, 6 Iunie 2013
In general, salariile compensatorii sunt acordate in cazul concedierii pentru motive care nu tin de persoana salariatului.

Daca in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern ori in c.i.m. este prevazuta acordarea de salarii compensatorii indiferent de modul de incetare a c.i.m. , atunci veti putea beneficia de acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi gabitag gabitag Ce drepturi are un angajat cand societatea la care lucreaza a intrat in insolventa? Va multumesc pentru raspuns! (vezi toată discuția)
Codul muncii - desfiintare post valir2013 valir2013 Buna seara, as dori si eu sa stiu care este legea actuala privitoare la codul muncii. La actualul loc de munca ne a fost trimis un e mail cu o noua organigrama ... (vezi toată discuția)
Concedierea art 65 aliniatul 1 desființarea locului de muncă AdevarulALways AdevarulALways Buna ziua, Am lucrat mai bine de 7 ani intr-o firma in Arad. Acum pe fundalul crizei CoVID19, angajatorul mi-a comunicat in scris ca ma concediaza pe baza ... (vezi toată discuția)