avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anul de puscarie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Anul de puscarie

buna dimineata am o intrebare care tot ma chinuie si nu ii pot gasi raspuns nepotul meu are o condamnare de 7 si 6 luni din care a executat 4 ani si 2 luni .intrebarea mea e daca anul de puscarie e de 8 luni din cei 7ani si jumatatea el trebuie sa faca 4 ani si 8 luni in total sau aceasta e fractiunea de pedeapsa pina la comisia de eliberare conditionata e propus pentru aceasta comisie undeva prin decembrie el nu poate face cerere de eliberare mai de vreme
are si zile cistig din presare unor munci in afara penitenciarului si am inteles ca face cursuri de calificare acum .
Cel mai recent răspuns: BeGiovani , utilizator 19:30, 9 Noiembrie 2016
Buna ziua eu am fost in inchisoare in luxemburg ,tara asta este cea mai nemernica din europa , am stat 18 luni ca sa fiu judecat in materie corectionala si am primit 30 de luni din care 12 cu executare si 18 cu suspendare . Aceasta tara nu respecta nici o chestie pe drept uman ,justitia lor te condamna chiar daca nau probe doar ca ei cred e suficient sa te condamne .ma intreb daca asa ceva este posibil .pt ca acolo avocati tac nu zic nimic cum zice judecatoru asa ramane ,vizite intime nu au indiferent ca ai d exec 100 de ani .multe drepturi sunt incalcate si nime nu stie nimic .va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sustragerea de la executarea pedepsei cristipavel99 cristipavel99 buna ziua, am o intrebare si va rog sa imi dati un raspuns.daca o persoana se sustrage de la executarea pedepsei,si dupa un an se duce sa se predea,mai ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata - conditii, dupa cat timp maria_87 maria_87 O persoana are de executata 3 ani si 6 luni pentru furt calificat poate sa beneficieze de o eliberare conditionata?(aceea in care ar trebui sa execute 1/3 din ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata aclaudiu aclaudiu Buna , As avea si eu o intrebare .Sotul meu a primit o pedeapsa de 3 ani cu executare .A executat 2 luni din pedeapsa .Cand se poate cere eliberarea ... (vezi toată discuția)