avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pensie alimentara
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pensie alimentara

buna ziua,

Avand in vedere ca divortul a durat ceva timp trebuie sa restitu pensia alimentara retroactiv pe 3 ani.
Poate sa se indrepte executorul judecatoresc asupra apartamentului pe care l-am dobandit dinaintea casatoriei sau numai asupra bunurilor mobile ?
Si daca da ce pot face in acest caz ?Pot trece o parte de apartament pe fiul meu ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:07, 18 Iunie 2013
:) Atunci acel cont nu poate fi blocat pt plata pensiei.
Puteti cere in instanta impartirea banilor din cont.
Nu inteleg. In cei 3 ani copilul a stat la dvs, sau la sotie? trebuie sa restituiti pensia sau sa o platiti pentru ca nu ati platit-o in tot acest timp?
Chiar daca vindeti imobilul catre fiu, aceasta vanzare poate fi desfiintata.
pai ne am judecat 3 ani divort plus incredintare copil.bineanteles ca am pierdut si la curte de apel.....
copilul a stat la fosta deoarece avea incredintare prin ordonanta presedentiala.
Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2013
ContSters214341, utilizator
inseamna ca nu trebuie sa restituiti ci sa platiti pentru ca nu ati platiti nimic in toti acesti 3 ani. Trebuiae sa stiti ca neplata timp de 2 luni a pensiei de intretinere reprezinta infractiunea de abandon familial.
Ar trebui sa gasiti o solutie sa platiti, ca sa nu ramaneti si fara locuinta si sa faceti si inchisoare.
ContSters214341, utilizator

eram in proces si am cerut minorul..........
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Executare nicohak nicohak in noiebrie 2007 am imprumutat unei persoane o suma mare de bani cu contract notarial cu titlu general(fara ipoteca ,garantie) .contractul era pe termen de 30 ... (vezi toată discuția)
Modalitatea de plata a pensie de intretinere dupa divortul la notar cristibox cristibox Buna ziua! Am introdus divortul la notar ,avand si copil minor. Va rog sa imi spuneti cum fac sa imi fie oprita direct alocatia de intretinere a ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru partaj stefi_gv stefi_gv In urma incheierii divortului, vreau sa depun dosarul pentru partajul bunurilor comune. In acest sens am inteles ca va trebui sa achit o taxa de 3% din masa ... (vezi toată discuția)