Avand in vedere ca divortul a durat ceva timp trebuie sa restitu pensia alimentara retroactiv pe 3 ani.
Poate sa se indrepte executorul judecatoresc asupra apartamentului pe care l-am dobandit dinaintea casatoriei sau numai asupra bunurilor mobile ?
Si daca da ce pot face in acest caz ?Pot trece o parte de apartament pe fiul meu ?
Nu inteleg. In cei 3 ani copilul a stat la dvs, sau la sotie? trebuie sa restituiti pensia sau sa o platiti pentru ca nu ati platit-o in tot acest timp?
Chiar daca vindeti imobilul catre fiu, aceasta vanzare poate fi desfiintata.
pai ne am judecat 3 ani divort plus incredintare copil.bineanteles ca am pierdut si la curte de apel.....
copilul a stat la fosta deoarece avea incredintare prin ordonanta presedentiala.
inseamna ca nu trebuie sa restituiti ci sa platiti pentru ca nu ati platiti nimic in toti acesti 3 ani. Trebuiae sa stiti ca neplata timp de 2 luni a pensiei de intretinere reprezinta infractiunea de abandon familial.
Ar trebui sa gasiti o solutie sa platiti, ca sa nu ramaneti si fara locuinta si sa faceti si inchisoare.
Executare
nicohak
in noiebrie 2007 am imprumutat unei persoane o suma mare de bani cu contract notarial cu titlu general(fara ipoteca ,garantie) .contractul era pe termen de 30 ... (vezi toată discuția)