De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Noi ardelenii, suntem singurii cetateni romani care putem scrie o propozitie din 5 cuvinte, fiecare cu cate 2 litere, care sa aiba si sens: “No ni ma la el !” :-/
E trist când ajungi din amantă soție. Știi că locul amantei este gol.
Cât ești băiețel, ți-e frică de „monstrul” de sub pat, fără să bănuiești că, după ce te vei însura, monstrul va fi cu tine în pat ...
Copiii se împart în două categorii: needucați și ai noștri ...
Dacă cineva îți va spune vreodată că munca ta este neprofesională, amintește-i că Arca lui Noe a fost construită de un amator, iar Titanicul a fost construit de profesioniști ...
Borfașii amatori jefuiesc o bancă ... cei profesioniști înființează una !
Cele mai multe minciuni se spun înainte de alegeri, în timpul dragostei şi dupa pescuit ! ;)
Când se îmbolnăveşte o femeie:
- Sunt bine, doar puţin obosită ...
Când se îmbolnăveşte un bărbat:
- Ascultaţi la mine, dragii mei. Acestea ar putea fi ultimele mele cuvinte ...
Dacă iubeşti două persoane în acelaşi timp, alege-o pe a doua. Dacă o iubeai pe prima,
nu ar mai fi existat a doua !
- Dragule ce părere ai despre relaţia noastră ..?
- Numără stelele de pe cer şi ai să-ţi dai seama.
- Wow este infinită !
- Nu, este o pierdere de timp ....
- Chelner, salata asta este pentru două persoane?
- Da, bineînţeles !
- Atunci de ce este un singur limax înăuntru ?
- Doctore, după ce-mi pun ochelarii pe care mi i-aţi recomandat, voi putea citi ?
- Desigur.
- Ah, ce bine. Până acum n-am ştiut să citesc ! :hammer:
Aseară m-am certat cu nevasta-mea, pe motivul că eu nu-i acord nici o atenţie.
-Îţi petreci tot timpul pe Facebook, flirtând cu alte femei ... se plânse ea, însă mie nu mi-ai dat nici măcar o dată like la statusul meu !
-Dar nu-i adevărat, ţi-am dat ! i-am răspuns. Ia adu-ţi tu aminte anul trecut ... când a mierlit-o maică-ta ...
- Bulă, ce înseamnă să fii diplomat ?
- Să te gândeşti de două ori înainte să nu spui nimic ...
Soacra:
- Am trecut ieri pe lângă casa voastră.
Ginerele
- Mulțumesc frumos ...
Patronul unei companii discută cu o tânără care căuta de lucru:
- În primul rând, firma noastră este obsedată de curăţenie, zice patronul. V-aţi şters picioarele pe covoraş înainte de a intra aici ?
- O, da ! Bineînţeles !
- În al doilea rând, continuă patronul, cerem colaboratorilor noştri sinceritate. Nu există nici un covoraş la intrare !
O blondă este întrebată la ora de religie:
- Câte porunci există ?
- Zece.
- Şi ce se întâmplă, dacă nu respecţi una dintre ele ?
- Rămân nouă !
- Cum se numeşte un negru din Rusia ?
- nIgor. #-o
Animalul meu preferat este ursul panda. Nu este deloc rasist. Este şi alb şi negru şi asiatic.
Cum faci diferenţa dintre un teolog şi un informatician ?
Îi pui să citească cuvântul "scripturi" !
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)