avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recunoastere copil de catre tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recunoastere copil de catre tata

Amica are un copil cu o persoana iar acesta nu doreste sa il recunoasca legal ce poate face?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 18:00, 14 Iunie 2013
Buna ziua,
Va putea cere in instanta sa se constate paternitatea minorului.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Bun si el va spune in instanta nu e al meu cum poate sa se stabileasca ca este al lui (asta daca se poate)
Buna ziua,
Exista probe atat fizice cat si stiintifice de demonstrare, una fiind ADN-ul.
Am inteles si pe cheltuiala cui se face aceasta testare adn si mai ales cam cat costa acest lucru?
Initial pe a reclamantei care ulterior va cere cheltuieli de judecata.

Alte discuții în legătură

Paternitate prin test adn pana la varsta de un an costingh costingh buna ziua. va rog sa imi spuneti daca la intentarea unui proces de stabilire a paternitatii ( pana la implinirea varstei de un an al copilului ), ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara minor serban.m serban.m Buna ziua,as dori sa stiu pentru recunoasterea unui minor de catre tata in instanta,stabilirea pensiei alimentare si cheltuieli de judecata,se poate obtine si ... (vezi toată discuția)
Minori xmicle xmicle am o fetita de 2 ani . tatal nu a recunoscut-o legal. ce pot face in cazul asta.? a stat o per cu noi a poi ne-a parasit (vezi toată discuția)