avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Programul pentru ITM - Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Programul pentru ITM - Revisal

Buna dimineata,
Am o mare nedumerire si nu gasesc raspuns din partea ITM-ului oare e cineva in masura sa ma lumineneze si pe mine din ce cauza ITM refuza categoric sa ofere suportul tehnic pentru sistemele OpenSource pentru programul Revisal de transmitere a datelor catre ei???#-o
Cine din conducerea sistemului (Ministerul muncii, conducerea ITM) isi primeste comisionul de la Microsoft ca sa furnizeze numai suport pentru ei? De ce trebuie sa ma oblige ITM-ul sa platesc licente la Microsoft cand pentru necesitatile mele in cadrul firmei, sistemele informatice functioneaza foarte bine cu sistem de operare OpenSource? :((
La nivelul statului am inteles, au interese cei de sus care isi primesc comisioane de la Microsoft pentru licentele cumparate si asta e motivul de institutiile statului nu renunta sa ne manance banii nostri ai contribuabililor pe licente la Microsoft, dar eu la nivel privat de ce trebuie sa-mi arunc banii pe licente MIcrosoft sa pot respecta legea??? Daca nu comunic la ITM contractele de munca sunt amendat, dar ITM nu face nimic ca eu sa pot comunica in Revisal contractele, asta cum se numeste??
Sper sa gasesc raspunsurile pertinente la dvs.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 4 Iulie 2013
Nu ITM-ul este cel care a incheiat acel contract , ci forurile superioare ale acestuia. Cunosc destul de bine poveste acestui program inca din decembrie 2006.
Multe din propunerile acumulate de la ITM in privinta imbunatatirii acestui program au fost refuzate sau neimplementate e catre cei care au creat acest program.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare sistem operare piratat de catre firma de depanare arhontele arhontele Am avut un Windows cu licenta instalat pe un PC.Si am avut o problema ce a necesitat depanare intr-o firma de specialitate. Insa ...dupa ceau remediat ... (vezi toată discuția)
Revisal hg 500/2011 gabyradu gabyradu Salutari! Problema mea esta ca am obtinut de la ITM \"utilizator si parola\" pentru 4 societati dar nu ma pot autentifica dacat pe versiunea veche (XML), iar ... (vezi toată discuția)
Eroare instalare revisal hg nr. 500/2011 utc utc Buna ziua, In documente am atasat eroarea de la instalare a aplicatiei revisal HG 500/2011. Va rog, Cum remediez aceasta problema? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)