avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte de identitate provizorie la 14 ani
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte de identitate provizorie la 14 ani

Buna! As dori sa intreb : am buletin de identitate iar fiica mea imlineste 14 ani si persoana care mia dat adresa nu mai vrea sa ma ajute.in cazul aceasta pot face carte de identitate provizorie pt. fiica mea ?ca primul act de identitate.deci se poate exista ca mama are adresa iar fiica nu ?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:07, 25 Iunie 2013
Nu-i fac pasaportul deoarece are vasta de 14 ani si nu este pusa in legalitate cu act de identitate. Si este foarte bine ca se procedeaza asa.Solutia , avand in vedere ca nu are cine sa va ia in spatiu in Salonta este un CIP pe motivul lipsa dovada adresei de domiciliu , dupa care pe baza CIP si certif. de nastere solicitati pentru copil un pasaport in regim de urgenta pe 1 an de zile. Daca tot locuiti in Ungaria de ce nu solicitati atat pentru dvs. cat si pentru copil pasaport CRDS si atunci nu mai trebuie sa faceti drumul de Romania, va adresati ambasadei sau consulatului doar pentru pasaportul de cetatean roman cu domiciliul in strainatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin cddamian cddamian Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)
Cum pot face buletin? Mlesnita Mlesnita O mare nelamurire. Mi.a expirat buletinul si nu il pot face deoarece sotul, care este unic proprietar pe apartament, nu este in tara, si dupa cum mi s.a zis, ... (vezi toată discuția)
Buletin romanesc gina1978 gina1978 buna,eu sunt casatorita in italia cu un italian si am o fetita.Am buletinul expirat,vreau sa merg de sarbatori sa il reinnoiesc.Am certificat de casatorie ... (vezi toată discuția)