avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Masura 121
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Masura 121

Oare m-ar putea ajuta cineva sa imi dea un sfat? Ce imi recomandati sa infiintez pentru a accesa masura 121? Mentionez ca locuiesc in mediul urban, insa detin teren in mediul rural, prin urmare, as prefera ceva in agricultura sau o mica ferma de porci.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 22:45, 28 Iunie 2013
@MariaAle prin specificarea facuta privind terenurile, si recomandarea APDRP ati lamurit un fapt esential. Gasiti acum pe site APDRP si in mesajul din topul acestui forum, procedurile si cerintele pentru a dezvolta o activitate dorita. Pentru inceput este necesar a cunoaste toate conditiile de eligibilitate. Recomandarea mea este ca sa le cititi si sa vedeti cum puteti intregi terenurile pe care le aveti, inteleg ca sunt dispersate. Solutia de a mai concesiona sau arenda sau achizitiona teren mi se pare absurda, dar este parerea mea:)
Pentru situatia dvs concreta sugerez sa luati legatura cu persoane avizate, eventual cu Camera Agricola Alba. Pentru suprafete de 20 de ari aveti optiuni destul de limitate.
Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2013
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari
@credyram nu intru in polemica cu dvs.
Cititi textul Ghidului solicitantului masurii 121 din care am citat:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)
As dori sa infintez o ciupercarie cu fonduri europene nemabursabile, si as dori ajutor cu urmatoarele nelamuriri: inchiriez2012 inchiriez2012 As dori sa infintez o ciupercarie cu fonduri europene nemabursabile...este posibil???Mentionez ca detin ca detin un teren de 800mp si o cladire de 200mp utili. ... (vezi toată discuția)