avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Scoatere teren din circuit agricol
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Scoatere teren din circuit agricol

Buna ziua, am o intrebare, am un teren intravilan, si vreau sa construiesc pe el.La primarie mi-a spus ca nu se da autorizatie de contruire pana cand nu este scos din circuit agricol. Asa am auzit ca a aprut o lege care interzice scoaterea din circuit agricol a terenului?
Cel mai recent răspuns: alecmirea , utilizator 18:54, 1 Aprilie 2014
Buna ziua,

Sunt in aproximativ in aceeasi situatie cu utilizatorul precedent cu diferenta ca terenul intravilan (faneata) are PUZ aprobat in 2008 pentru constructie pensiune dar nu a fost scos inca din circuitul agricol. Ordonanta se va aplica si in cazul meu?
Va multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare conditii construire cabana GabrielDobrescu GabrielDobrescu Care sunt conditiile in vederea construirii unei cabane pe teren extravilan la Campulung Moldovenesc.Multumesc. (vezi toată discuția)
Constructie de casa pe teren intravilan, categoria faneata stefanalex stefanalex Am cumparat in 2012 un teren de 1604 mp. Acesta figureaza in acte ca teren intravilan categoria faneata. El nu a fost folosit niciodata ca faneata ci ca teren ... (vezi toată discuția)
Autorizaþie construire locuinþã pe pajiºte ! Tpopa Tpopa Bună seara, aş dori informaţii privind obţinerea autorizaţiei de construire locuinţă pe un teren păşune intravilan (intravilan , conforrm noului ... (vezi toată discuția)