avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Baza legala pentru a restitui salariul pe parcursul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Baza legala pentru a restitui salariul pe parcursul formarii profesionale

Care este baza legala, conform careia se poate restitui salariul, in cazul in care 15 zile lucratoare salariatul a participat la un curs de formare profesionala, gratuit pentru angajator intrucat era organizat in cadrul unui proiect POSDRU, insa la care angajatul a fost trimis de angajator si la care a avut acces data fiind functia pe care o avea la acel moment dat? Angajatorul nu a achitat nici un cost pentru curs, inafara de faptul ca angajatul a fost scos din activitate 15 zile lucratoare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:00, 11 Iulie 2013
Cunosc prevederea legala, am mentionat-o si eu mai sus. Raman la parerea pe care am expus-o.
Din cate cunosc nu exista vreo hotarare judecatoreasca pronuntata in acest sens, daca aveti cunostinta poate imi trimiteti si mie sa vad cum a motivat instanta de judecata solutia .
Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional cursuri de calificare costy0866 costy0866 Buna ziua . Am facut de curand un curs de calificare de valoare relativ mica , si inspectorul de resurse umane al intreprinderii mi-a facut act aditional prin ... (vezi toată discuția)
Demisie in perioada de proba cu clauza formare profesionala Little_skip Little_skip Buna seara, As dori sa stiu daca in perioada de proba intra in vigoare clauza de formare profesionala. Mentionez ca nu am beneficiat pana in prezent de ... (vezi toată discuția)
Neclaritati privind formarea profesionala maia3 maia3 Buna ziua, Am niste neclaritati in legatura cu actele aditionale privind formarea profesionala: in ART. 194 se specifica obligatia angajatorului de a ... (vezi toată discuția)