avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... renuntare teren primit la Legea 15/2003
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

renuntare teren primit la Legea 15/2003

La atribuirea unei parcele, conform Legii nr.15/2003 (sprijin acordat tinerilor pt.construirea unei locuinte), a trebuit sa achit la primarie o '' taxa aferenta cheltuielilor suplimentare '' in valoare de 1500 lei. La un an dupa aceasta am anuntat ca renunt la parcela si solicit returnarea sumei; primaria a raspuns ca banii nu mai pot fi returnati (chipurile '' nu le permite Curtea de conturi''), cu toate ca terenul va fi atribuit altcuiva, care la randul lui va plati din nou aceeasi taxa.Va rog sa-mi spuneti daca e legal.
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 13:21, 15 Iulie 2013
cheltuielile suplimentare au fost efectuate la momentul când va fost atribuit acel teren. faptul că ulterior v-ați răzgândit e irelevant. e ca și cum v-ați duce la restaurant, mâncați jumătate din friptură și apoi refuzați să plătiți pe motiv că v-ați răzgândit și vreți o ciorbă...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata Daniel Firica Daniel Firica Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu pasii chemarii in judecata? Este prima data cand apelez la o asa masura, si un avocat, sincer, nu-mi permit. Am un ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala Dogi Dogi Buna seara,imi cer scuze de deranj... Impreuna cu sotia am depus un dosar dupa ce ne\'am casatorit ptr teren ptr tineri casatoriti,intre timp am primit acasa ... (vezi toată discuția)
Parcela extravilan trecuta partial in intravilan sonia54 sonia54 Vecinul care a facut cadastrul a intrat in proprietate mea pe partea de intravilan, suprafata lui marindu-se de la 2200 in acte la 3100 in acte cadastrale. ... (vezi toată discuția)