avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Transformare amenzi contraventionale,in zile de munca?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Transformare amenzi contraventionale,in zile de munca?

Pe parcursul multor ani,lucrand ca sofer de taxi,pe la unele firme private,am acumulat o suma frumusica,provenita din amenzi, date de rutiera si politia comunitara,toate fiind ptr parcare in loc nepermis(nerespectarea nr de locuri in parcare stabilit de primarie)si oprire in loc nepermis(cine a facut taximetrie,stie,ca trebuie sa opresti unde vrea clientul).as vrea sa stiu daca este vreo forma legala de a transforma contravaloarea amenzilor,in ore,zile de munca in folosul comunitatii!
Cel mai recent răspuns: ptar , utilizator 02:55, 29 Iulie 2013
Patrick_ a scris:

Poate era normal să nu ajungeți în această situație (și nu neapărat să existe o portiță și pt ei)...
Nu sunteți singurul taximetrist din țara asta. Sunt destui alții care nu-și pun asemenea probleme deoarece nu ajung în acestă situație.

Merg cu taxiul de ani si ceea ce spune initiatorul postului este adevarat. Daca ar respecta legea (parcari/opriri in locuri permise) probabil ca n-ar mai face bani din taximetrie (iar eu si altii ca mine, am trebui sa navigam prin Bucuresti cu masinile personale).

Offtopic...il aplaud pe utilizator pentru faptul ca nu lasa lucrurile asa. Stiu multi taximetristi in aceeasi situatie care nici n-ar vrea sa auda de plata amenzilor sau transformarea lor in ore de munca in folosul comunitatii. Pe de o parte au dreptate. Faptul ca primaria a dat atat de multe licente de taximetrie, ca se accepta taximetristii din Ilfov in Bucuresti si ca nu sunt parcari suficiente cred eu ca sunt scuze bune pentru cineva care isi castiga banii din meseria de taximetrist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcări marcate haotic bozzont bozzont Bună ziua, Către cine ar trebui sa îmi îndrept plângerea în situația în care firma care amenajează parcările de reședință în orașul meu a ... (vezi toată discuția)
Culpa comuna? laur007 laur007 Buna seara, am si eu o nelamurire: se poate ca legea asigurarilor sa fie diferita de codul rutier in aceeasi speta? Astazi, in timpul servicului am oprit in ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare rezervat. Iulian, Iulian, Se mai pot cumpara locuri de parcare in spatele blocurilor? Si ma refer strict legat de Galati. Iar aici nu ma refer la locurile speciale ptr persoanele cu ... (vezi toată discuția)