saandyf a scris:
adi_09 a scris:
saandyf a scris:
Actiunea prin care se solicita pronuntarea unei hotarari care sa tina loc de vanzare cumparare a unui imobil este o actiune personala, nu reala, nu? Competenta teritoriala este la locul imobilului?
e actiune personala, competenta e cea de drept comun. nu are treaba imobilul aici.
da, asa e, am zis tampenii. Multumesc Adi.
Exista un ril...actiune personala imobiliara
Ma alatur si eu lui Artax...va urez bafta maxima...mai aveti fff putin...modul in care abordati aceste ultime zile trebuie sa se plieze pe felul vostru de a fi pt a putea da tot acolo in sala...sfaturi
- mergeti cu ceas, ca sa aveti evidenta clara a timpului, scadeti 30 sau 40 minute pt imbulinat...veti avea nevoie e o presiunefantastica in sala
- impartiti cele 3 ore jumate la 4 si calculati cat timp aveti pe materie dupa aia vedeticat timp putetialoca pe intrebare...la unele nu veti aveanevoie de acel timp dar la altele...
- cititi intrebarile fffff atent...urmariti fiecare cuvant sa nu scapati, un doar, numai, fiecare, intotdeauna, si, sau....astea fac diferenta....eu le am citit ca sa aud in cap fiecarecuvant...si tot am gresit ...
- foarte mare atentie la imbulinat...sa nu mergeti aiurea cu bulinnele si sa va dati seama la final...verificati de 2 ori minim
- atentie la transpiratie...poate picura sise face semn...si.....sper sa nu aveti calduri ca anii trecuti...
-aveti incredere in voi si in primul instinct, de obyei e cel bun...nu va suciti maiales cand imbulinati, deja sunteti fff obositi si posibilitatea de a schimba cu un raspuns prost e fff mare...stiuca tentatia e mare dar..
Astea ar fi asa sfaturi practice...eu le-am aplicat..la final pe ciorna au fost 80 puncte iar punctajul oficial 79...a trecut un an dar si acumtin minte presiuneadin sala dar mai ales bucuria enorma din momentul care mi am socotit punctele
Va doresc din suflet sa simtiti si voi bucuria reusitei!!!!