avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Totusi cred ca la repunerea pe rol ( atat la completul de divergenta cat si daca in tp deliberarii constata ca sunt necesare probe) este exceptia
la exem acesta m-am gandit si eu, dar in cazul acesta te intorci inapoi la cerc jud, imi aduc aminte intr-o conf zice parca Boroi ''cand incepi dezbaterile, ai terminat cu tot, exceptii, cereri, pretentii etc'' si zicea de exc absolute ce faci cu ele
saandyf a scris:

Pluralitatea exemplarelor originale ale unui act juridic nu este ceruta:

a)cand partile au depus originalul la notar
b)in cazul unei obligatii integral executate anterior incheierii actului
c)in cazul contractelor bilaterale

ab

la precedenta m-am gandit la necesitate,ca poate sa apara pe parcursul dezbaterii......
saandyf a scris:

Nici nu stiu unde sa caut in cod la intrebarea asta :-/

La probe...ai pluralitatea de exemplare

zic a strict pe cod
mirei2012 a scris:

saandyf a scris:

Nici nu stiu unde sa caut in cod la intrebarea asta :-/

La probe...ai pluralitatea de exemplare

zic a strict pe cod

si eu tot a as zice

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)