avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Analize medicale pentru al doilea loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Analize medicale pentru al doilea loc de munca

Buna ziua!

Firma la care lucrez organizeaza un proiect educational, pe termen lung, in cadrul caruia vor fi angajati mai multi profesori. Intrebarea mea este, daca acesti profesori sunt deja angajati ai scolilor, la contractul de munca incheiat la noi mai trebuie atasate analize in original la zi sau pot fi prezentate copii a celor deja existente la dosarul lor de la scoala.
Multumesc pentru lamuriri!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:50, 29 Iulie 2013
La fiecare nou c.i.m., salariatul trebuie sa prezinte un certificat medical, care constata faptul ca cel in cauza este apt pentru prestarea acelei munci.
Pentru fiecare loc de munca (chiar prin cumul) trebuie avizul medical care se da de catre medicul de medicina muncii care deserveste angajatorul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicul de familie poate elibera un certificat de sanatate apt pentru functia de conducere ? cristeaion cristeaion CERTIFICATUL DE SANATATE APT PENTRU FUNCTIA DE CONDUCERE SE ELIBEREAZA NUMAI DE LA CABINETUL DE MEDICINA A MUNCII ? MULTUMESC PENTRU RASPUNS . (vezi toată discuția)
Am fost la medicul de medicina muncii pt a cere un document prin ... crismax crismax am fost la medicul de medicina muncii pt a cere un document prin care sa lucrez online in invatamant in urma internarii cu virusul covid si in acest timp ... (vezi toată discuția)
Adeverinta medic de familie necesara la angajare Ianuaria Ianuaria Buna seara, La angajare mi se solicita o adeverinta de la medicul de familie in care sa se specifice ca sunt apt de munca. Medicul de familie a refuzat ... (vezi toată discuția)