avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenda neplatita
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenda neplatita

am si eu o intrebare..daca poate sa raspunda cineva : am o amenda pe numele meu, luata de la jandarmerie pentru ca am intrat in alt liceu fara sa las vreun act ceva la elevul de servici. amenda e de 2500000 si nu am platit-o. ce sa va intampla daca nu o platesc in continuare?? ( amenda am luat-o pe 28 ianuarie)
Ce fel de penalităti de întârziere se calculează pt amenda contraventională ???
Am auzit ca mai nou vin la tine acasa si te someaza sa-ti platesti amenda.
Unde este prevăzut că, amenda contraventională este purtătoare de penalităti de întârziere?????????????
Revin!!Penalităti de întârziere pt amenda contraventională?? Prevede O.G. 2 / 2001 asa ceva?????????????? Astept răspuns, Multumesc.
Amenzile contraventionale nu sunt purtatoare de penalitati, dobanzi sau majorari.
Eventual daca platesti ceva cheltuieli de executare, in cazul in care ai bunuri pe numele tau sau ti se pune o poprire pe salariu.
Termenul de prescriptie este de 2 ani. Eu am una prescrisa.

Alte discuții în legătură

Amenda rutiera adriana_ramona adriana_ramona Sotul meu a primit o amenda pentru nepurtarea centurii de siguranta 120 lei. Aceasta a venit prin posta deoarece a refuzat semnarea procesului verbal. Daca nu ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala la administratia financiara? ddinu ddinu Buna ziua, Am primit o amenda RATB pe care am neglijat sa o platesc in 15 zile de la sosirea in posta (de fapt a semnat maica-mea pentru ea, si n-am stiut ... (vezi toată discuția)
Procese verbale adrian_94 adrian_94 amenzile de circulatie trimise prin posta recomandate daca nu se semneaza pt. ridicarea scrisorilor , ce se intampla cu ele daca a trecut mai mult de 6 luni de ... (vezi toată discuția)