avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dupa cat timp poate o persoana sa sustina din nou ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dupa cat timp poate o persoana sa sustina din nou examenul teoretic pentru carnet daca a fost respinsa la traseu?

Buna ziua.
Daca o persoana obtine punctajul necesar la examenul teoretic pentru obtinerea carnetului de soferi, iar apoi nu obtine un punctaj bun la proba de traseu, fiind astfel respinsa, dupa cat timp poate acea persoana sa sustina din nou examenul teoretic pentru conducere? Cele 15 zile dupa care se poate resustine examenul teoretic se socotesc de la data de la care s-a dat acea proba (teoretica/ sala) ori de la data de la care cel examinat a fost respins pe traseu?
Va multumesc ! :)
Cel mai recent răspuns: Mihaela Cristina Rusu , utilizator 21:04, 4 Octombrie 2019
Daca am fost respinsa la proba teoretica iar a 15 zi cade într-o zi de marți în care se poate susține proba teoretica mă pot prezenta sau trebuie sa mai aștept încă o săptămână? Proba teoretica se poate susține doar in zilele de luni și marți

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie auto lucian paduraru lucian paduraru Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca am picat la oras este obligatoriu sa mai dau o data sala si daca puteti sa-mi spuneti si actul normativ unde este stipulat ... (vezi toată discuția)
Circulatie - examen scoala de soferi jitcadiana jitcadiana Buna ziua,am si eu o intrebare ca nu mai inteleg nimica...pana la urma daca iau sala la scoala de soferi si pic la traseu, trebuie sa mai dau iar sala?sau doar ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere - proba teoretica SirbuMihai SirbuMihai Salutare! Astazi am avut pentru prima data proba practica, pe care am picat-o. Intrebare este,cand ma pot duce sa dau din nou proba teoretica? Am inteles de la ... (vezi toată discuția)