avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie in sange-calcul retroactiv
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie in sange-calcul retroactiv

Buna ziua! Scuzati-mi deranjul dar as dori sa aflu cateva pareri.
Am facut prostia sa ma urc sub influenta alcoolului la volan. Am fost oprit de un echipaj de la politia locala, care mi-a verificat actele si a chemat imediat politia rutiera cu etilotestul. In aer expirat mi-a iesit o valoare de 0.60. Am fost condus pentru recoltarea probelor biologice. Rezultatele sunt 0.80 prima proba si 0.85 a doua. prima proba mi-a fost luata la 30 de minute fix dupa etilotest.
Ce sanse am sa scap cu o neurmarire penala ? Este recomandat sa solicit un calcul retroactiv ? Ce ar trebui sa declar in urmatoarea declaratie ?
Multumesc anticipat! (aprob orice morala #-o)
Cel mai recent răspuns: Gina Gruia , utilizator 17:26, 26 Ianuarie 2018
Buna ziua,
Din pacate singur nu veti rezolva nimic decat sa asteptati ... va trebuie avocat. va spun pt ca m am lovit de situatia aceasta totusi ma mir ca la 0,60 v-au iesit 0,80 si 0,86... sotul meu a avut 0,44 si rezi=ultatul fiin 1,2 si a 2 a 1... am fost de acord sa facem recalcularea si a iesitr 1,33. ... decvi mai bine o lasati asa. sau cel mai bine luativa un avocat.
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schema simpla glofiish glofiish 0.44 - etilotest 0.75 - sange (proba 1) 0.60 - sange (proba 2) 0.95 - recalculare ------------------------------------------- stiu ca 0.44 este peste ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.41 nconstantinescu2003 nconstantinescu2003 Stie cineva sa-mi spuna, cat ar fi rezultatul probelor biologice, in cazul in care la etilotest a iesit 0.41? multumesc! (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool la volan adrian8484 adrian8484 Buna ziua,am cateva intrebari....In data de 16.05.2015 am fost oprit in trafic, in fiola am avut 0,62.In data de 10.02.2016 am fost chemat la politie pentru ... (vezi toată discuția)