avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovare - incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovare - incadrare

sunt angajat la o agentie de stat din subordinea ministerului transporturilor in functie de marinar. Am urmat cursurile Universitatii maritime constanta , sunt licentiat si am luat si brevet de ofiter mecanic 3.
Doresc sa stiu cum se procedeaza sa mi se schimbe incadrarea pe functie conform studiilor superioare si brevet. Se va sustine concurs pentru promovare pe post sau mi se schimba incadrarea pe alta functie de ofiter mecanic 3?
Se va schimba si salariul?
Ce articole din legi in vigoare pot invoca ?
cereti angajatorului sa va schimbe incadrarea si automat se va schimba si salarizarea.In ceea ce priveste modul de obtinere a gradului superior, tot ei sunt cei care va pot oferi lamuriri punctuale .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calificare si incadrare pe post george_x george_x cineva a pus o intrebare asemanatoare, dar raspunsul n-a fost foarte clar. 1) sa spunem ca eu vreau sa angajez pe cineva pe un post diferit de calificarea ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii militare in administratie publica! florinsadova florinsadova Poate fi incadrat un ofiter mecanic nave pe un post de inspector de specialitate in administratia publica ? (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarilor publici ellena ellena am doua situatii legate de acest subiect: cazul 1. functionar public cu studii superioare de scurta durata, (subinginer) - inginer colegiu, angajat pe un post ... (vezi toată discuția)