avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... adeverinte necesare pensionarii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

adeverinte necesare pensionarii

Buna ziua. Cine poate sa ma ajute cu o informatie legata de cum se pot obtine adeverinte de munca necesare pensionarii. Persoana in cauza a lucrat la 2 intreprinderi de stat inainte de 89 si acum incearca sa iasa la pensie si nu stie de unde poate obtine aceste adeverinte. Fabricile fiind demult desfiintate. Multumesc de ajutor.
Cel mai recent răspuns: tatu2001ro , utilizator 13:56, 24 Martie 2009
Multumesc mult de ajutor. Le-am verificat la registrul comertului, si se pare ca inca functioneaza chiar daca nu mai raspunde nimeni la telefonul respectiv sau raspunde alta firma :(. Din moment ce la registrul cometrului apar functionale inseamna ca se poate duce la sediul lor si sa-si obtine adeverintele. Bafta lui daca le si gaseste .
O zi frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grupa a ii-a de munca DAN BUTARU DAN BUTARU Am lucrat timp de 35 de ani, din care 19 ani intr-o fabrica de postav ca tesatoare,meserie care se incadreaza conform normativelor in grupa a II-a de munca,in ... (vezi toată discuția)
Grupe de munca carmen_75 carmen_75 Mama a lucrat 35 de ani ca laborant panificatie. La inscrierea in grupa a 2-a de munca nu a fost inclusa pe lista desi inginerii si alte categorii au fost. ... (vezi toată discuția)
Adeverinta recunoastere grupa 2 de munca LefterCatalina LefterCatalina Buna ziua! Tatal meu a lucrat la o societate care s-a desfiintat. societatea a fost data initial unui lichidator, mai apoi s-a desfiintat. Arhiva nu se mai ... (vezi toată discuția)