avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitare judecatoreasca

Am fost condamnat la 1 an si 6 luni inchisoare cu suspendare , si inca doi ani de incercare .
Intrebare cand ma pot reabilita pe cale judecatoreasca , dupa expirarea pedepsei de 1 an jumatate sau dupa ce trece tot termenul de 3 ani jumatate?
Sau nu exista aceasta varianta .?
Va multumesc .
Daca avocatii fac confuzie, trebuie inteles si utilizatorul absolvent de facultate de drept:D
Poate că aveţi dreptate, @Pătraşcu Răzvan. Chiar şi avocaţii oferă răspunsuri eronate uneori, deşi legea mai poate fi verificată anterior emiterii răspunsului .Cât priveşte absolventul de drept, dacă nu a reţinut materia , lucru de înţeles, măcar ştie unde să caute, cu atât mai mult cu cât are şi interesul ...dar forumul tocmai în ideea ajutorării userilor există , iar cei care alegem să oferim soluţii, ar fi bine să nu ne hazardăm cu răspunsuri înainte de a verifica acolo unde nu suntem siguri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare - termen, conditii, modalitati tm_09_bul tm_09_bul Buna ziua , In urma cu 1 an , am avut un proces in urma caruia s-a emis sentinta finala si irevocabila si m-am ales cu cazier judiciar. Am inteles ca acest ... (vezi toată discuția)
Antecedente penale leona777 leona777 Buna ziua, doresc sa stiu daca o condamnare cu suspendare in urma cu 13 ani, poate fi considerata antecedent penal sau a intervenit reabilitarea. mutumesc (vezi toată discuția)
Cazier curat? ionel91 ionel91 Acum aproximativ 2 ani am primit o pedeapsa de 3 ani jumatate cu suspendare pentru furt calificat . Pot face cerere pentru a sterge cazierul? Multumesc ... (vezi toată discuția)