avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... coeficient minim de ierarhizare - arhivar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

coeficient minim de ierarhizare - arhivar

Buna ziua,

Avem un angajat care ocupa functia de arhivar. Care este coeficientul minim de ierarhizare care i se aplica la salariul minim brut.

Merci
Cel mai recent răspuns: mirabela_viorela , utilizator 16:11, 18 Martie 2009
Pentru functia de arhivartrebuie studii medii deci coeficientul de ierarhizare este de 1,2.
Exista si arhivar cu studii superioare de arhivistica
Pot fi si cu studii superioare, depinde de complexitatea lucrarilor. Daca va intereseaza intrebati la o arhiva nationala dintr-o resedinta de judet sau cautati pe internet Legea arhivelor.
Persoana respectiva a facut un curs de instruire la arhivele nationale din orasul nostru. Nu stiu daca acest curs de instruire este in masura sa ii ofere un coeficient de ierarhizare mai mare.
Persoana respectiva nu are nici studii medii si care urmare nu am cum sa ii ofer nici coeficientul de 1.2, asa ca in aceasta situatie salariul minim pe care pot sa il dau este minimul pe economie, adica 600 Ron.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim pentru contabil ava_b ava_b Buna ziua, As dori sa stiu care este salariul minim cu care o persoana poate fi incadrata in cartea de munca cu functia de contabil. Multumesc! (vezi toată discuția)
Salarizare 45rodica 45rodica Daca esti absolvent cu studii superioare si te angajezi pe un post de secretar este corect ca salariul brut oferit de angajatorul privat sa fie la nivelul ... (vezi toată discuția)
Coeficient salarizare claus821 claus821 am o intrebare foarte simpla dau un caz asistent medical cu studii medii angajat dar care este si absalvent al facutatii de drept.Intrebarea este:primeste ... (vezi toată discuția)