avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intrebare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intrebare

buna,
am si eu o intrebare. acum cateva zile prietenul meu cel mai bun a fost prins intr un supermarchet sustragand un obiect in valoare de 150 ron. a fost prins de catre cei de la securitate si. nu au chemat politia, dar l-au pus sa plateasca de 10 ori valoare produsului. adica 1500 ron. a avut cardul la el si a platit. apoi i a dat drumul sa plece si i s-a spus ca nu mai are voie sa intre in magazin.
in situatia de fata ce i se mai poate intampla.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 10:02, 23 Martie 2009
NU
Stimata adryan8183. In toate interventiile a-ti folosit-daca,dar daca-.Ca sa va linistesc si sa-i spuneti si prietenului. Acum,asa cum au spus si colegi in interventii,nu i se mai poate intimpla nimic. DAR DACA MAI FACE,cu siguranta va pati ceva mai grav. Va suporta consecintele legi penale.Asa ca atentie.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt supermarchet myanna myanna azi o colega a furat un ruj in valoare de 28 roni dintr-un supermarchet si a fost prinsa de agenti de paza datorita camerelor si dusa la cabina . i sa facut ... (vezi toată discuția)
Recuperare RobertDo RobertDo Buna ziua. O cunostinta de-a mea a fost surprinsa furand marfuri din magazin. Marfuri in valoare de sub 30 RON. 2 angajate ale magazinului au fost implicate. ... (vezi toată discuția)
Consecinte furt popescupopescu123 popescupopescu123 Buna ziua! Acum o saptamana prietena mea a furat dintr-un magazin Kaufland cateva produse alimentare si cateva produse de ingrijire personala valuarea totala ... (vezi toată discuția)