avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Prelungirea duratei arestarii preventive
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Prelungirea duratei arestarii preventive

Daca mai sunt 4 zile pala la expirarea mandatului de arestare preventiva si inca nu a aparut nicaieri ca va avea proces de prelungire . Ce sanse sunt sa ii dea drumu persoanei din arest preventiv?
Cel mai recent răspuns: Avocat Draghici Cornelia , Avocat 20:51, 8 Septembrie 2013
Daca expira mandatul si nu s-a solicitat prelungirea arestarii preventive, DA, intervine revocarea de drept a masurii, prin ajungerea la termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire mandat arestare tayson tayson buna seara, in conditiile in care,mandatul de arestare preventiva expira in data de 21.10,care ar trebui sa fie data la care procurorul ar trebui sa ceara ... (vezi toată discuția)
Recurs incheiere prin care s-a dispus prelungirea masurii arestului preventiv lori_moldovan lori_moldovan Conform disp. art. 159 alin. 8 teza II-a recursul declarat impotriva incheierii prin care s-a prelungit masura arestului preventiv trebuie sa se judece inainte ... (vezi toată discuția)
Proces înșelăciune! arest preventiv Lazzar2121 Lazzar2121 Buna ziua! Soț ul meu, este Arestat preventiv de pe data de 16 Noiembrie pana pe 16 Decembrie! Sunt puțin confuza și nelămurita și as dorii niște ... (vezi toată discuția)