avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Abuz facut de banca - imposibilitate retragere ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Abuz facut de banca - imposibilitate retragere numerar din cauza lucrarilor de mentenanta

sotul meu se afla in aceste zile intr-o tara a comunitatii europene. Sambata m-a sunat ca are nevoie urgenta de o suma de bani. Am depus la ATM banii, el a asteptat timpul de procesare si a mers sa-i scoata.N-a putut. Am sunat la banca si mi-au spus ca de vineri pana luni se efectueaza lucrari de mentenanta. Banii erau in cont dar nu ii putea accesa cu cardul. In acest caz, un om a stat fara paine 3 zile. Nu am mai intalnit o asemenea situatie, dar eu cred ca civilizat si omeneste era ca banca in cauza, asa cum ne trimite SMS pentru orice obligatie pe care o avem, ar fi trebuit sa ne anunte ce servicii nu sunt functionale si in ce perioada. n-ar fi fost un capat de tara, dar sotul meu chiar a suferit.
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 12:36, 18 Septembrie 2013
Tocmai de aceea am facut precizarea respective, [editat]. Am vorbit evident din experienta in relatia cu bancile si in actiunile impotriva acestora [editat]
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare atm: mi-a dat bani nesolicitați pe care încă nu i-am restituit. ce este de făcut, și care pot fi consecințele? Mihaileonte Mihaileonte Buna ziua. Va solicit sfatul/ajutorul in urmatoarea problema: In week end, duminica, am iesit cu familia in oras sa luam cina. Inainte sa plec spre casa, ... (vezi toată discuția)
Fraudare card debit DenisaEnache89 DenisaEnache89 Buna ziua Va solicit ajutorul in solutionarea unei probleme. Incepand cu vineri, 8 ianuarie, ora 18:00 s-au efectuat plati la POS in Los Angeles din contul ... (vezi toată discuția)
Problema inchidere cont markyballer markyballer Buna ziua, Am fost astazi la sucursala BRD de la Unirii pentru a inchide contul si mare mi-a fost surprinderea cand am aflat ca figurez cu minus 87 RON. ... (vezi toată discuția)