avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract prestari servicii dintre doua persoane fizice
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract prestari servicii dintre doua persoane fizice

Buna seara, am si eu o nelamurire si as vrea sa va cer ajutorul; eu am un site web si doresc sa-l folosesc in a presta servicii de publicitate doritorilor, iar eu nu detin nicio firma PFA si nici SRL, fiind doar persoana fizica, intrebarea mea este, daca pot face un contract de prestari servicii de publicitate dintre o alta persoana care poate fi fizica sau juridica si persoana mea?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:10, 15 Septembrie 2013
Cred ca cel mai bine este sa functionati sub o forma comerciala ca PFA sau SRL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea sa stiu ...m-ar interesa ce trebuie sa fac pentru a deveni PFA. De asemenea as vrea sa stiu daca eu in calitate de PFA pot presta servicii pt. persoane fizice sau ... (vezi toată discuția)
Se poate emite factura pentru crearea unui site catre o persoana fizica? arlequin85 arlequin85 Buna ziua, As vrea sa stiu daca o firma poate presta si factura servicii de webdesign (creare / modificare site) catre o persoana fizica. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Pfa si srl cristi71000 cristi71000 Salut, Am urmatoarea situatie in devenire si as vrea sa stiu daca e ceva ilegal in ce am de gand: 1. Sunt administratorul unui SRL cu 4 asociati printre ... (vezi toată discuția)