avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract de inchiriere apartament de comun ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract de inchiriere apartament de comun acord

Am inchiriat un apartament si as dorii sa stiu care este exact procedura de reziliere. Unde trebuie sa ma duc (eg. notariat, circa financiara) si ce alte acte, formulare, cereri trebuie sa fac pentru a rezilia contractul?
Mentionez ca rezilierea contractului se face de comun acord, nu exista alte conflicte sau neintelegeri intre parti. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Camelia1960 , utilizator 21:50, 2 Martie 2016
Puteti intocmi un act aditional la contractul de inchiriere prin care stabiliti de comun acord incetarea contractului incepand cu data de _______.
In cazul in care proprietarul este persoana fizica, o copie a acestui act aditional se depune la finante impreuna cu declaratia 220 pentru recalcularea impozitului de venitul in chirii.
chiriasii mei au plecat pur si simplu in cazul acesta cum procedez ca sa reziliez contractul si sa nu mai platesc impozitul ? e destul ca am ramas cu lumina si apa neplatite pe care trebuie sa le acopar, ca doar nu ma duc dupa ei in Anglia sa recuperez banii..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de închiriere eugen68octavian eugen68octavian Bună seara. Am închiriat la o persoană fizică o locuinţă cu contract de închiriere înregistrat la adm financiară pe durată de un an. Persoana nu mai ... (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului de inchiriere Sabina18 Sabina18 Buna Seara Am un apartament care este dat in chirie,chiriasul tot amana data plati chiriei si nu a platit chestuielile blocului.Daca am dori sa reziliez ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract inchiriere silver silver Va rog sa ma ajutati trebuie sa reziliez un contract de chirie, chiriasul ma duce cu vorba nu a platit de 2 luni. Trebuie sa am ceva concret ca au primit ... (vezi toată discuția)