Acum citeva luni factorul postal a afisat pe usa mea o citatie in spatele careia se afla actiunea in instanta prin care puteam sa-mi pierd casa.
Am fost plecat o saptamina in acea perioada. Intre timp procesul a avut loc eu am castigat si nu pierd casa. In schimb, am un vecin golan care a impanzit blocul ca eu voi fi executat silit. Nu putea sti decit daca citea acel document de pe usa.
intrebare: este proba in instanta luarea unei asemenea citatii de pe usa in violarea corespondentei? Posed inregistrarea video.
Daca puteti dovedi ca v-a luat citatia de pe usa, atunci este furt de corespondenta si nu violarea corespondentei, aceasta din urma presupunand doar citirea corespondentei dvs. fara sa aiba acest drept dat expres de dvs. Mergeti la politie si faceti plangere individului...
Mai putea stii si dupa portalul instantelor daca introducea numele dvs, va pierdeti vremea pe la politie cu plangerea penala nu cred sa rezolvati ceva, ati ramas cu casa asta conteaza.
Factorul postal citatiile de la tribunal/judecatorie inmaneaza doar pe baza de semnatura si datele din CI, cel putin la noi in oras in mod sigur... dar cred ca procedura e standard peste tot in tara !!!
Asa mi se pare si normal, sa-ti dea citatia cu semnatura si pe baza de buletin. De ce a afisat pe usa? Se intampla in luna mai a acestui an deci noul cod civil era in vigoare. De pe portal nu a luat ca eu am acest proces de 2 ani. Da, cu politia e pierdere de vreme, in general., Stau si ma intreb la ce mai exista aceasta institutie???
Exista situatia in care legea sau instanta dispune ca citarea partilor sau comunicarea anumitor acte de procedura sa se faca prin afisare cititi art.168 c.p.c.