avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nume greºit în cererea de chemare în judecatã
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nume greºit în cererea de chemare în judecatã

În cererea de chemare în judecată privind validarea popririi am menţionat numele greşit al terţului poprit,iar acesta a motivat cu excepţia calităţii procesuale pasive.
În acest caz,pot să solicit instanţei îndreptarea erorii materiale din cererea introductivă în condiţiile art.281 cod proc.civ.?
Cel mai recent răspuns: mike72_mail , utilizator 21:02, 25 Septembrie 2013
Indreptati eroarea si solicitati citarea corecta a paratului aratand ca renuntati la judecata impotriva persoanei citate gresit .
Sărut mâna şi mulţumesc frumos pentru răspunsul dvs.dna.avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt intr-o dilema ! Manole Dumitru Manole Dumitru 1). O speta, prin care este chemat in judecata un ex.judecatoresc X. citatiile pt. termenele care au existat pentru solutionare in toate, este nomilazat ca ... (vezi toată discuția)
Scutirea de la plata a unor debite provenite din indemnizatia de handicap elenadintroia elenadintroia Buna ziua va rog sa ma ajutati in urmatorul caz: am certificat de handicap permanent usor fara indemnizatie. Anul trecut am primit din greseala timp de trei ... (vezi toată discuția)
Plangere respinsa pop62 pop62 Am inaintat o Cerere de chemare in judecata, pentru recuperarea taxei de poluare la Tribunalul Bistrita, parate AFMediu si dar din eroare am chemat in ... (vezi toată discuția)