avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mai este posibil sa schimb locul de munca prin ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mai este posibil sa schimb locul de munca prin transfer?

Buna seara. Am o nelamurire privind schimbarea locului de munca. Imi pot schimba locul de munca prin transfer daca angajatorul este acelasi? Mai precis lucrez in cadrul Serviciului Public de Asistenta Sociala, ca asistent medical si doresc sa-mi schimb locul de munca la Caminul pentru Persoane Varsnice, tot ca asistent medical, ambele institutii fiind sub patronajul primariei locale. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 3 Octombrie 2013
Transferul nu mai este posibil pentru personalul contractual , ci numai pentru functionarii publici.

Daca este vorba despre acelasi angajator, atunci se poate face act aditional de schimbare locului de munca de la Serviciul Public de Asistenta Sociala la Caminul pentru Persoane Varsnice.
Multumesc. P.S.actul aditional se poate face pe o perioda determinata?
Se poate face si pe durata determinata. Insa la incheierea duratei trebuie incheiat alt act aditional pentru a se reveni la situatia initiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer personal contractual. bună ziua. sunt kinetoterapeut ... Mihai Daraban Mihai Daraban Transfer personal contractual. Bună ziua. Sunt kinetoterapeut cu studii superioare și doresc să mă transfer pe postul de asistent social tot cu studii ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Suntem institutie publica, camin persoane varstnice, subordonata DGASPC asistenta sociala si va rog sa-mi precizati daca conform art.16 Cap. III din Decretul ... (vezi toată discuția)
Interpretare art. 85 din codul muncii gigi.ghiga gigi.ghiga Art. 85 din codul muncii poate fi interpretat ca temi legal pentru schimbarea naturii contractului individual de munca din perioada determinata in perioada ... (vezi toată discuția)