avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Contabilitate vanzare on line
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Contabilitate vanzare on line

Buna ziua,un ong care este platitoare de tva si are si activitati economice este obligata sa aiba casa de marcat pt. vanzarile on line?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:55, 8 Octombrie 2013
Nu. La comenzile online si livrarea prin firmele de curierat dati factura odata cu livrarea produselor (pe care scrieti: cu plata ramburs). Incasarea o face firma de curierat care apoi va vireaza banii in contul bancar al ong.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare rambursuri in cont bancar turcalexandra turcalexandra Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie Societatea mea face livrari (produse pt copii)(detine un magazin on line) catre persoane fizice cu plata ... (vezi toată discuția)
Pfa comert online, caen 4791 Maxdim Maxdim Buna ziua, . Va deranjez cu cateva nelamuriri, in cazul comertului online desfasurat ca PFA cu cod Caen 4791- Comert cu amanuntul prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Documente de intocmit in cazul livrarii de bunuri prin curier lori_ultras lori_ultras Buna ziua , mi-am deschis de curand o micro cu activitatea - vanzare de haine pe internet - si as vrea sa stiu daca mai e nevoie sa adaug chitanta sau factura ... (vezi toată discuția)