avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie cu preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie cu preaviz

buna ziua,am facut cerere de demisie cu preaviz de 20de zile dar,nu pot sa stau toata perioada, deoarece trebuie sa ma angajez la alta firma.ce se poate intampla daca nu stau toata perioada de preaviz.

Alte discuții în legătură

Demisie preaviz zile de concediu toth_bianca toth_bianca Buna ziua Ma puteti ajuta va rog cu un model de demisie? Pe 30martie urmeaza sa plec din tara si trebuie sa imi scriu demisia cu previzul de 20de zile si ... (vezi toată discuția)
Preaviz victoria-maria victoria-maria Buna ziua,as dori sa stiu ce m-i se poate intampla daca in perioada celor 20de zile de preaviz dupa depunerea demisie(demisie depusa din motive de sanatate)nu ... (vezi toată discuția)
Noul cod al muncii PopaManuela68 PopaManuela68 Are dreptul sefa mea sa mareasca durata preavizului de la 20de zile la 45de zile lucratoare fara acordul salariatilor? Cum ne putem apara?Daca imi dau demisia ... (vezi toată discuția)