Buna ziua! eu am vandut o masina acum 6 luni, dar noul proprietar su si-a inscris-o.acum mie imi tot vin amenzi.Nu dau de el si tot ce am este contractul de vanzare-cumparare pe care ii trecut numele lui si adresa, fara CNP. cum as putea eu sa radiez masina in acest caz sau ce pot sa fac. Va multumesc!
Contactati personal SPR evidenta auto,detaliati situatia cu care va confruntati prezentati contractul de vanzare cumparar
Autoritatea poate sa verifice baza proprie de date si in caz ca proprietarul a inteles sa finalizeze procedura de inmatriculare auto,veti primi dovada in baza careia autoritatea fiscala va dispune radierea auto de pe rolul dvs fiscal -dupa achitarea debitelor in evidenta
Pentru recuperare c/v amenzi,aveti dreptul sa solicitati recuperarea acestora fie amiabil die in instanta de judecata de la soferul responsabil
Radiere masina
Adrian ats
Buna ziua. Am o intrebare la dumneavoastra. Ce pot face sa radiez din circulatie o masina vanduta pe cel care a cumparat-o a vandut-o mai departe si cel din ... (vezi toată discuția)
Radiere masina
cori58wuc
in urma cu 2 ani ,am vandut o masina fara sa fac vreun contract iar actele sunt in posesia cumparatorului.as vrea sa o radiez deoarece apar tot eu proprietar ... (vezi toată discuția)