am 35 de ani,pot fi obligata de tatal meu sa fac testul adn?
parintii sunt divortati de 30 de ani si acum tatal meu m`a chemat in instanta
pentru efectuarea testului adn.....
@ramonacojoca...
Daca vrea sa va excluda de la mostenire sau mai corect spus daca nu vrea sa va lase nimic, o poate face cu test sau fara, cat timp traieste dispune cum vrea de averea sa, nu va puteti opune. Si daca lucrurile sunt facute ca la carte, nici dupa moartea domnului n-aveti vreo sansa. Ati discutat cu mama d-voastra, e sigura ca sunteti fiica acelui domn? Presupunand ca raspunsul este DA, faceti testul, poate ii treziti domnului vreun sentiment fata de d-voastra!
Daca as sti ca sunt fiica lui cu siguranta, chiar as face testul! Asa sa ramana restul mostenitorilor cu 3600 de lei plus cheltuieli de judecata in minus. :D
Si nu vad sensul sa primesc amenzi ca sa ma agat cu disperare de un om care nu ma vrea? E ciudat insa ca s-a ajuns la probe, daca s-a ajuns, spuneti-ne ceva despre dosar, s-a invocat tardivitatea, aveti avocat?
Mama,mi`a dat de inteles ca nu as fi fiica lui,in consecinta mai continui cu procesul sau fac testul adn si renunt la nume(asa mi`a propus dansul:sa fac testul
(mi`l plateste dumnealui) si cu rezultatul testului sa renunt la nume).Daca continui cu procesul,ma poate obliga instanta sa fac testul?
Dvs ce doriti de fapt ? Daca doriti sa nu il mai aveti ca tata , faceti testul, daca vreti sa ii ramaneti fiica , cereti respingerea cererii pe motiv ca a intervenit prescriptia pt o tagada de paternitate.
Mama v-a dat de inteles sau v-a spus pe sleau?
eu am 3 copii minori si as dori daca se poate sa`mi ramana actualul nume,nu ma intereseaza daca sunt sau nu fiica lui,nu ma intereseaza avearea lui,iar mama nu a spus nimic cand am intrebat`o daca sunt sau nu a lui.dar din auzite nu sunt fiica dansului si faptul ca dansul a adus dovezi solide ca nu sunt fiica lui ma face si pe mine sa cred acelasi lucru.la primarie cand mi s`a eliberat certificatul a fost doar mama fara tata,iar dansul acum imi spune ca de fapt mama a recunoscut in fata dansului cand era insarcinata cu mine ca nu as fi copilul lui eu nu doresc decat pastrarea numelui.
[ va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, multumesc]
Despre paternitate
Calin2130
Buna ziua.Speta este in felul urmator:
Femeia are o relatie amoroasa si ramane insarcinata cu respectivul,dar afla dupa ce nu mai sunt impreuna.Copilul este ... (vezi toată discuția)
Paternitate
roxana000
Buna ziua,fratele meu a facut un copil cu o domnisoara/doamna,iar copilul nu este pe numele lui,este pe numele fostului sot al doamne/domnisoarei ... (vezi toată discuția)