avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Hartuire telefonica nejustificata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Hartuire telefonica nejustificata

mi-am luat un nr nou de telefon si sunt sunat de mai multe ori pe zi de la o banca pentru a-mi plati ratele la un credit. eu nu am luat nici un credit de la banca respectiva, de altfel nu am nici un credit, nicaieri. desi le-am explicat ca ori numarul e gresit ori a apartinut unei persoane care chiar are un credit dar ca nu sunt eu aceea, ei continua sa ma sune tot mai des. mi s-a cerut sa ma identific si sa le furnizez date despre mine ceea ce nu am fost de acord sa fac. intrucat ma agaseaza din ce in ce mai mult, as vrea sa stiu daca nu este o modalitate sa le cer daune in justitie.
Cel mai recent răspuns: CountPorcula1987 , utilizator 21:10, 27 Octombrie 2013
Exista aceasta posibilitate, strangeti dovezi in prealabil.
Depuneti o sesizare si la banca, banuiesc ca interesul dvs e in primul rand sa scapati de ei.
Problema este foarte simpla,... daca aveti smartphone puteti instala aplicatii care sa blocheze anumite numere, puteti sa va bateti joc de ei la telefon (sa le puneti melodii - dedicatii gen "ce bine imi pare ca ati luat teapa - Cassa Loco". Nu inteleg de ce se streseaza lumea ca nu poate scapa de recuperatori cand legea e de partea lor datoria le e prescrisa sau nu e a lor,...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme recuperare credite marius_321 marius_321 Salut, Am si eu urmatoarea problema: Am o matusa (sora bunicii mele) decedata in 2011. La momentul decesului avea un credit de 600-700 RON (inca 6 luni ... (vezi toată discuția)
Executare silita justme8 justme8 am avut un credit de nevoi personale pe care nu am reusit sa l achit in intregime, adica am achitat suma luata de la banca fara dobanzile aferente ... (vezi toată discuția)
Probleme achizitie online, joc preinstalat pe telefon andreeab1 andreeab1 Copilul, in varsta de 6 ani, a jucat un joc pe telefon. Jocul, preinstalat de operatorul de telefonie mobila, de la care am achizitionat telefonul. Cu un ... (vezi toată discuția)