avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara si dreptul de vizita al minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara si dreptul de vizita al minorului

cum se calculeaza pensia alimentara la un militar,daca se ia in calcul si norma de hrana?si daca prin vizita minorului nu se intalege si preluarea acestuia la domiciliu in wekenduri,sarbatori legale.vacante sau doar la vizita le domiciliul minorului
multumesc anticipat pentru raspunsuri
E, nu era prea mult sa fi castigat. Vedeti cum va fi in calea de atac, daca nu aveti castig de cauza, va trebui sa cereti ( un alt proces) un alt program de vizita, la domiciliul mamei.
dar de ce la domiciliul mamei?de ce nu la domiciliul meu sa pot sa fiu liber sa facem ce vrem noi,nu retinuti si tacuti la fosta??de ce zici ca mai era putin si castigam?
Pai, daca ati cerut la domiciliul dvs si nu veti castiga nici in calea de atac, credeti ca va ajuta imediat aceeasi cerere ? Eu cred ca nu, daca nu se schimba imprejurarile in care instanta a decis ca nu la domiciliul dvs.
Am vrut sa zic ca nu era un program exagerat chiar pt o fetita atat de mica pt a fi castigat/ pt ca instanta sa fi incuviintat acest program.
.

am primit un sfat de la un domn si anume ca dupa 2ani oricand pot sa cer din nou un nou program de vizita,inclusiv la domiciliul meu
Mergeti, domnule, pana-n panzele albe cu programul de vizita... sunt 98 de km, 1,5 ore de mers cu masina (cu masina mergeti?).
Cumparati un scaun de masina, obtineti martori despre cum s-a desfasurat panba in decizia instantei de fond relatia cu fata dv.
Sunt copii in Bucuresti care fac zilnic, la 3 ani, o ora dimineata pana la gradinita si o ora dupa-amiaza. La 1 an si 10 luni cate somnuri pe zi are? O puteti transporta in timpul unui somn si nici nu apuca sa se trezeasca pana la Sibiu.

Faceti argumentare pe situatia de fapt, in concret; duceti documente cu dovezi, poze, caracterizari de la prieteni, nasi. Caracterizari ca tata, despre cum petreceati o zi sau cum o adormeati sau jocurile dv. uzuale cu fata.
Orice dovada din care reiese relatia dv. cu copilul, capacitatea si disponibilitatea dv. de a va ocupa de ea.

Alte discuții în legătură

Stabilire domiciliu minor alexandramariana1989 alexandramariana1989 eu sunt mama unei minore de 5 ani rezultata in urma unei relatii de concubinaj,copilul a fost recunoscut de tatal ei si este in grija mea in urma cu un an de ... (vezi toată discuția)
Extindere program vizita minor oanapdv oanapdv Sotul meu mai are o fetitza de care a aflat la nasterea acesteia de la bunicii materni. Din lipsa dovezilor solicitate ( test ADN) sotul a fost reticient si nu ... (vezi toată discuția)
Incredintarea copilului minor tradat tradat Concret: relatie de 7 ani neoficializata, un ingeras de fetita de 4 ani, o perioada mai grea in relatie in ultimul 1 si jumatate, in ianuarie ea se incurca cu ... (vezi toată discuția)