avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scimbarea locului de munca in aceleiasi unitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scimbarea locului de munca in aceleiasi unitate

Momentan sunt referent in cadrul casei de cultura ce apartine de primarie. Pe motive ca nu mai sunt bani pentru utilitati (incalzire, curent electric, telefon) si in spiritul economiei, angajatorul mi-a propus sa-mi schimb locul de munca in primarie, modificandu-se astfel fisa postului si biroul (locatia), salariul ramanand acelasi desi trec de la personal contractual la functionar public.
Va rog mult sa-mi spuneti daca se poate realiza acest schimb si in ce conditii, perioada determinata sau nedeterminata.
Va multumesc!
Sunt nevoit sa reiau intrebarea.
Lucrez conform fisei postului ca referent avand functia de director în Casa de Cultura, in momentul de fata angajatorul, Primaria, vrea sa ma mute cu birou si cu alte atributii in Primărie, pe motiv ca nu sunt bani pentru utilitati (caldura, lumină, telefon). Întrebarea mea este: Se poate face aceasta schimbare a locului de munca? Daca da, in ce conditii.
Mentionez ca atat Casa de Cultura cat si Primaria au locatii diferite, dar in aceeiasi localitate.
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 29 Octombrie 2013
ContSters304247, utilizator
Citez :

....angajatorul vrea sa ma mute in primarie unde sa desfasor activitate de functionar public.

Vi s-a explicat care sunt modalitatile prin care locul muncii si felul functiei se pot modifica unilateral de catre angajator.

Exista o singura modalitate , nereglementata de lege, si anume: delegarea de competente/ atributiii.
ok.Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare structura organizatorica institutie publica mariada2002 mariada2002 Buna ziua, Daca institutia doreste transformarea unui compartiment in serviciu, poate fi mutat un angajat , care ocupa temporar un post, intr-unul din ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare meserie goplanet goplanet E posibil sa mi se schimbe meseria si locul de munca fara sa se modifice organigrama institutiei ? Sau se poate schimba locul de munca avand aceeasi incadrare ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca mihaela_1968 mihaela_1968 Exista vreo solutie legala pt. a putea schimba mai usor locul de munca al salariatului? De ex, daca poti trece in CIM ca salariatul isi va desfasura ... (vezi toată discuția)