avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urmarire, fotografii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urmarire, fotografii

Sotia fostului sot, tatal copilului meu, ma urmareste si imi face fotografii pe strada, in parc, imi scrie sms-uri jignitoare, e-mailuri cu acelasi continut. Acest lucru tine de cel putin 3 ani. Fostul sot din cate vad nu face nimic sa impiedice asta, ba chiar participa la scandalurile facute de aceasta amuzat. Comportamentul celor doi este unul necorespunzator si fata de copil in timpul vizitelor copilului la tatal sau.
Ce pot sa fac in privinta sotiei fostului sot care ma tot urmareste si ma fotografiaza, filmeaza si jigneste? A ajuns sa ma urmareasca si la serviciu afirmand ea cu scopul de a arata ministrului ca nu muncesc pentru a ma da afara de la serviciu.
Precizare: fostul sot si actuala lui sotie sunt ofiteri de politie, ea fiind in concediu de crestere copil.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2013
marinavanessa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 15:27, 30 Octombrie 2013
M-am tot uitat in codul civil si nu stiu unde se incadreaza. Ce actiune trebuie sa fac?
Rîspundere civilă delictuală, art . 1349 Noul cod civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Harțuirea la locul de munca Cristaldo Cristaldo Ce conditii trebuie intrunite ca sa existe hartuire morala la locul de munca? (vezi toată discuția)
Plangere insulte, jigniri pe email alexbbb alexbbb Buna seara, Ajutati-ma cu un sfat va rog, de cateva zile primesc emailuri cu jigniri si tot felul de insulte de la fosta sotie. Pot depunde plangere la ... (vezi toată discuția)
Plangere penala - mesaje sms Florentina04 Florentina04 Buna ziua, Am nevoie de un sfat, daca primesc mesaje cu amenintari si injurii din partea cuiva pe telefonul mobil, pot depune plagere penala? Ar ... (vezi toată discuția)