avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cerere reconventionala?!
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cerere reconventionala?!

buna ziua
sunt chemata in instanta -pretentii-de soc furnizoare utilitati-apa-urmare a contractului incheiat de soc furniz si asoc.de locatari.Am depus intimpinare si am ridicat urmatoarele exceptii:
-nulitate absoluta contract-deoarece Asociatia de locatari s-a desfiintat in jurul anului 2000
-nulitate pers.juridica Asociatia-
-nulitate facturi emise pe numele meu ,fara un temei legal valabil respectiv contractul
Am depus si un document din care rezulta locatarii din blocul unde am locuinta nu sunt constituiti nici in acoc.de locatari si nici in asoc .de proprietari.De acest document are cunostinta si soc.reclamanta.
La primul termen reclamanta a cerut instantei ca eu sa depun ce rere reconventionala!Nu sunt de specialitate jurist,dar am spus instantei ca eu doar ma apar ,nu cer ceva in schimb soc reclamante!Instanta a acordat termen pina caind eu voi preciza daca intimpinarea are caracter de reconventionala sau nu!
nu stiu ce am de facut.Din ce am citit,nulitatea unui actpoate fi invocata pe cale de exceptie sau de actiune.De ce reconventionala?
Astept raspuns cu interes Multumesc

Alte discuții în legătură

Rog ajutor incadrare juridica art. arlette arlette buna ziua sunt in judecata urmare a unui contract incheiat intre soc de utilitati publice si Asociatie proprietari/locatari inexistenta.Desi am cerut ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni expertiza tehnica juridica arlette arlette buna ziua sunt chemata in instanta in calitate de parat pentru achitare servicii utilitati(apa) urmare a unui contract incheiat intre sc furniz utilitati si ... (vezi toată discuția)
Autoritate lucru judecat arlette arlette Buna ziua Va expun urmatoarea speta: in anul 2013 am fost actionata in instanta de soc salubritate -pretentii-pentru neachitarea facturilor emise pe numele ... (vezi toată discuția)