avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... As vrea sa stiu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

As vrea sa stiu

...m-ar interesa ce trebuie sa fac pentru a deveni PFA.
De asemenea as vrea sa stiu daca eu in calitate de PFA pot presta servicii pt. persoane fizice sau doar pt. societati comerciale. O alta nelamurire a mea este legata de taxele pe care urmeaza sa le platesc din onorariul pe care il primesc in urma prestarii serviciului.
Astept cu interes raspunsul dvs, Va multumesc.
mergi la Admin finaciara de domiciliu si afli tot; poti presta serviciile respective catre orige persoana fizica si juridica romana si straina; impozitul pe venit este unul singur: 16% din venituri minus cheltuieli deductibile fiscal.
elena

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cu conventie civila pt prestari servicii Se poate angaja si altfel decat cu contract de munca o persoana fizica neautorizata pt prestarea unui serviciu? (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii dintre doua persoane fizice dragos116 dragos116 Buna seara, am si eu o nelamurire si as vrea sa va cer ajutorul; eu am un site web si doresc sa-l folosesc in a presta servicii de publicitate doritorilor, iar ... (vezi toată discuția)
Pfa actionar la un srl in care persoana fizica aste deje actionar marc15 marc15 Sunt PFA si estimez pt. 2008 un profit de 10000 lei din activ. de proiectare. Este corect ca suma de 8000 lei sa o folosesc ca prticipare la majorarea ... (vezi toată discuția)