avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Neefectuare expertiza tehnica judiciara
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Neefectuare expertiza tehnica judiciara

Buna ziua
Am facut plangere penala pe abuz in serviciu, fals intelectual si uz de fals. La declaratia data la organul de cercetare penala am solicitat efectuarea unei expertize tehnice judiciare a unui expert in resurse umane, insa expertiza nu s-a mai efectuat si s-a dat NUP.
Va rog sa-mi spuneti daca este corect sau daca nu.
Si ce pot face pe mai departe.
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2013
bughi69, utilizator
Cel mai recent răspuns: bughi69 , utilizator 22:29, 12 Noiembrie 2013
Va trebui sa primiti raspuns scris la sesizarea dvs. in termen de 30 de zile de la inregistrarea sesizarii.

Unde ati gasit dvs obligativitatea organului de urmarire penala sa raspunda in acest termen?
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangerea inpotriva rezolutiilor procurorului ContSters83761 ContSters83761 Buna seara !Am o intrebare pe care o adresez cu speranta ca ma poate lamurii cineva .Cumnatul x a primit instiintare de la parchet de pe langa o judecatorie ... (vezi toată discuția)
Plângere contra rezloluþiei procurorului depusã direct la judecãtorie adinita adinita O plingere penala a fost solutionata de catre Procurorul de caz cu NUP,ulterior a fost atacata rezolutia la Prim Pr.,acesta a desfiintat rezolutia si a dispus ... (vezi toată discuția)
Art 278/1, alin 8 lit a: respinge plangerea ca inadmisibila anola anola am si eu o mare problema: 1.plangere penala pentru fals, uz de fals si declarea in fals(290.291,292 cpp)Propunere de NUP. 2.dispozitia primului ... (vezi toată discuția)