avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Desfiintare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Desfiintare punct de lucru

suntem doi asociati la un SRL, am deschis un punct de lucru unde doar dupa o luna contractul de inchiere al spatiului s-a reziliat iar activitate la punctul de lucru nu s-a desfasurat. un asociat administrator vrea sa renunte la SRL si eu ma gandam sa inchid punctul de lucru. care sunt aceste demersuri? si trebuie sa depun anumite declaratii la adm financiara precum sa rezulte ca nu am avut activitate?
Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 10:45, 10 Aprilie 2009
Daca sunteti inregistrat ca platitor de impozit pe profit, treceti 0 la rubrica respectiva (rd. 02). Daca sunteti platitor de impozit pe venitul microintreprinderilor treceti 0 pe randul respectiv (rd. 06).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 100 trim 4 depusa pe 0 ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua Este gresit daca am depus declaratia 100 pe 0 la trim 4 in conditiile in care in primele 3 trim s-a platit impozit minim, iar trim 4 a fost ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale derulare activitate prin srl sau microintreprindere ralvintila ralvintila Buna ziua, as vrea sa infiintez o societate (SRL sau microintreprindere) cu asociat unic, avand ca obiect de activitate consultanta imobiliara. Ma puteti ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit numai un trimestru? lianna_126 lianna_126 Situatia mea este urmatoarea.Firma mea infiintata pe 6 ianuarie 2009 se ocupa cu organizarea cursurilor festive ale studentilor deci va avea activitate doar in ... (vezi toată discuția)