avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Calcul Datorie Societate in Faliment
Discuție deschisă în Executare silită

Calcul Datorie Societate in Faliment

Am girat o societate care nu si a platit datoria la banca.
Prin hotarire judecatoreasca am fost obligat la plata datoriei societatii.
Intre timp societatea a intrat in faliment si s a desfiintat.
AVAS a preluat datoria si imi calculeaza dobinzi cu toate ca este datoria unei societati care a falimentat si in legea falimentului se precizeaza ca la datoriile societatilor intrate in faliment nu se mai adauga nici o dobinda.
Este corect cum procedeaza AVAS?
Ce se poate face?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 17:24, 21 Noiembrie 2013
Domnule, este firesc. Stoparea dobanzilor se face doar in cadrul procedurii falimentului, pentru maximizarea sanselor de a-si indestula creditorii creantele. Daca societatea s-a lichidat, nu mai avem procedura falimentului in vigoare, implicit nu se aplica prevederile despre care faceti vorbire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa si girant VONPAUL006 VONPAUL006 Va rugam sa ne raspundeti la urmatoarea intrebare. Ce s-ar mai putea face in urmatoarea situatie? Eu am girat in nume personal un ... (vezi toată discuția)
Procesele societatii aflata in procedura de faliment mariagroza mariagroza Ce se intampla cu procesele deschise de o societate A unei alte societati B pentru recuperarea unei datorii, in situatia in care in timpul procesului ... (vezi toată discuția)
Datorii la buget Theo_95 Theo_95 In registrul comertului societatea apare dizolvata,deci sa inteleg ca cei de la Finante nu au castigat recursul? Daca societatea este dizolvata din 2005 se ... (vezi toată discuția)