avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Judecatorul poate hotari in numele meu?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Judecatorul poate hotari in numele meu?

Un urma unui divort cu minor judecatorul a decis custodia comuna a minorei cu domiciliul la mama , minora se afla in spania si are virsta de 13 ani , mama inca mai are domiciliul in romania , in spania are doar o rezidenta dar fara drept de lucru . Minora are pasaportul expirat de un an jumate mama insista sa-i dau o procura speciala pentru ai face pasaport minorei IAR EU REFUZ ACEST LUCRU deoarece aceasta a dus in eroare autoritatile spaniole . Eu sunt de acord sa merg in romania sai dau semnatura pentru obtinere pasaportului . Aceasta ma dat in judecata unde cvere ca judecatorul sa dea imputernicire mamei pentru ai face pasaportul .
Intrebarea mea este daca judecatorul poate decide in numele meu acest lucru ?
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: daniel2003 , utilizator 13:36, 26 Noiembrie 2013
La ordonanta prezidentiala minora mia fost inncredintata mie pina la terminarea procesului , mama a refuzat sa o aduca pe minora in tara . Acuma am depus cerere la judecatorie pentru program de vizita , dar mama minorei nu o sal respecte mai mult ca sigur

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcrierea certificatului de nastere in romania meme1234 meme1234 as dori sa stiu cum se poate transcrie certificatul de nastere in romania. copilul are mai putin de un an. tatal spaniol, mama romanca, certificat eliberat de ... (vezi toată discuția)
Obtinere ci cand nu esti in tara Milea Alexandru Milea Alexandru am niste prieteni care sunt in Spania. Prietena noastra are o fata care a venit dupa ea in Spania cand nu avea 14 ani deci nu avea CI. Prietena noastra este ... (vezi toată discuția)
Am nevoie urgent de un raspuns ! miha1611 miha1611 Buna ziua ! Vreau si va rog frumos sa-mi spuna si mie cineva ce se intampla daca fetita mea s-a dus impreuna cu bunica in Romania avand divortul meu in ... (vezi toată discuția)