avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC

BUNA ZIUA !sunt insarcinata si sunt in somaj de la scoala dupa terminarea somajului o sa ma angajez .intrebarea mea este pot beneficia de CCC?
VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:25, 28 Noiembrie 2013
1. Veti putea beneficia de CCC si indemnizatia aferenta deoarece in cele 12 luni premergatoare nasterii (inclusiv luna nasterii) veti fi fost in situatii eligibile pentru aceasta: eleva la zi, perioada dintre absolvire si primirea indemnizatiei de somaj, somaj indemnizat, salariata, concedii medicale, concediu de maternitate.

2. Era bine sa fi spus data prognozata a nasterii si ce statut veti fi avut in fiecare din cele 12 luni premergatoare nasterii si care este ultima luna de somaj.
Ultima modificare: Joi, 28 Noiembrie 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil catalina86 catalina86 Buna ziua! Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in luna martie 2014. Pe 12 septembrie imi expira contractul la locul actual de munca, unde am implinite 11 luni ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pavalsimona pavalsimona Buna ziua! As avea nevoie de un sfat! Sunt insarcinata si conform doctorului, ar trebui sa nasc pe la sfarsitul lunii septembrie. Mentionez ca sunt in al ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate IoanaFD IoanaFD Buna ziua, as avea o intrebare legata de concediu de maternitate. Daca in anul dinaintea nasterii copilului, ma aflam in concediu fara plata, este posibil ca ... (vezi toată discuția)